Spara pengar på barnkläder

Avkalle

Spara pengar på barnkläder

Alla som har barn är väl medvetna om hur snabbt de små växer ur sina kläder. Under det första året uppdateras barnens garderob på en ständig basis och i takt med att barnen blir äldre saktar det ner. Det är dock inte förrän barnen slutat växa helt som ekonomin inte påverkas lika kraftigt, men det finns lösningar på vägen dit!

För att slippa göra av med alldeles för mycket pengar på barnkläder behöver du följa några steg! Du måste t.ex. se till att välja hållbara plagg som inte går sönder lätt. Du kan med fördel hitta snygga barnkläder hos https://kidsbrandstore.se/ som erbjuder ett stort sortiment för barn i alla åldrar. Du bör även se till att välja någon enstaka storlek större och vara öppen för att handla second hand. Här berättar vi mer!

Hållbara kläder – Kläder som inte förstörs lätt av lek eller tvättmaskin kan användas längre. De håller formen, ser fräscha ut och kan gå i arv till småsyskon.

Storlek – Om du har ett barn som växer snabbt kan det vara fördelaktigt att gå upp en storlek. Både ärmar och ben kan enkelt vikas upp och kläderna kan således användas längre.

Second hand – På andrahandsmarknaden kryllar det av barnkläder till extremt låga priser. Fundera på om du verkligen måste handla allting helt nytt när du vet att barnet växer ur det inom en månad.

Om författaren

kalle administrator